Ga naar hoofdinhoud

doe mee met de 30 dagen kindfulness challenge

Welkom bij jouw Kindfulness Bingo Challenge! In deze challenge nodigen wij je uit om uit je hoofd, in je hart te bewegen. Door een intentie te zetten voor iedere les die je volgt kun je jouw yoga practice doorontwikkelen – niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Doe mee met onze 30 dagen Challenge en volg (tenminste) 21 lessen in 30 dagen, te beginnen op 1 April (uiterlijk 15 April). Lees alle informatie hieronder aandachtig door en meld je aan om dagelijks een email te ontvangen met meer achtergrond informatie en filosofie te over de intentie van de dag!

meld je aan om mee te doen

Laat je e-mail adres achter en ontvang dagelijks een bericht per mail over het thema / de intentie van de dag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

meedoen met de challenge

Je neemt deel aan de Kindfulness Bingo Challenge door je hierboven via e-mail aan te melden. Je doet mee met jouw eigen leskaart of abonnement; het meest voordelig is om een Balanzs Always abonnement te gebruiken, zodat je ongelimiteerd lessen kunt volgen in de studio en/of online. Natuurlijk kun je ook deelnemen met een Balanzs Sometimes, Regular of Off-Peak abonnement, je kunt dan meer online lessen volgen om jouw 30 (of meer!) lessen te behalen. Deelname met een leskaart is ook mogelijk, al is dit minder voordeling als je 30(+) lessen wilt volgen in 1 maand.

Kies nu alvast jouw abonnement en mail ons op tijd (10 dagen voor het einde van jouw looptijd) als je jouw abonnement wilt upgraden! Houd er rekening mee dat jouw huidige abonnement niet automatisch stopt wanneer je een nieuwe aanschaft, mail ons eerst even zodat wij je hierbij kunnen helpen. Je kunt zelf de startdatum van jouw challenge bepalen, deze valt tussen 1 en 15 April.

introductie van sankalpa

intentie zonder ego

Je kent het wel – de nieuwjaars voornemens / het stellen van doelen. Deze voornemens starten vrijwel altijd met ‘ik wil/zal’.

We doen beroep op onze wilskracht en beloven onszelf te veranderen. Niet alleen in wat we doen, maar ook in wie we zijn. We stellen doelen en beelden onszelf in hoe blij we zullen zijn als we bereikt hebben wat we willen.

De meeste voornemens komen vanuit de (misleidende) verlangens van ons ego, en conditionering. Ze falen ook bijna altijd omdat ze er vanuit gaan dat hoe we nu zijn niet goed genoeg is en dat ons geluk afhangt van bereiken wat we willen.

Yoga biedt een verfrissend alternatief: de beoefening van Sankalpa.

sankalpa

Een Sankalpa beoefening gaat uit van de aanname dat je bent wie je moet zijn om jouw levensdoel te behalen (dharma). Alles dat je nodig hebt is focus op je mind, verbinding zoeken met jouw werkelijke verlangens en de innerlijke energie.

Kalpa betekent ‘gelofte’ of de regel die boven alle andere regels gevolgd dient te worden.
San refereert naar de connectie met de hoogste waarheid.

Sankalpa is een gelofte en verbinding die we maken om onze hoogste waarheid na te streven. Een Sankalpa eerbiedigt de diepere betekenis in ons leven. 

hoe vind je jouw intentie

Het vinden van jouw Sankalpa is een proces van luisteren. Jouw diepste verlangen is er al, wachtend om gezien, gevoeld en gehoord te worden. Het is niet iets dat je nog moet verzinnen.

De eerste stap is luisteren. De bereidheid om de boodschap van jouw innerlijk verlangen te horen. Dit vraagt soms om moed, en een stille, rustige mind (waarbij meditatie, yoga en pranayama kan helpen).

De tweede stap is om te luisteren, te voelen en te reflecteren welke boodschappen er naar voren komen.

De laatste stap is om de bereidheid te vinden ook echt stappen te nemen om dit innerlijke verlangen tot uiting te laten komen.

In deze challenge nodigen wij je uit om samen op zoek te gaan en jouw sankalpa te vinden.

20% korting & meer!

Neem deel aan minimaal 21 lessen in 30 achtereenvolgende dagen, verzamel stempels en ontvang 20% korting op jouw volgende leskaart of abonnement! EN, onder alle deelnemers die de Challenge succesvol afronden, verloten wij een speciaal cadeau, mogelijk gemaakt door onze partner, Yogisha!

voorwaarden

De Challenge periode start op 1 April 2023 en je kunt starten tot en met 15 April 2023. Vanaf jouw eerste les, duurt jouw challenge 30 dagen (dus als je 1 April start, ben je 30 April klaar; start je 15 April, dan ben je 14 Mei klaar. Het doel van de challenge is om zoveel mogelijk lessen te volgen in deze 30 dagen. Onthou dat onder lessen ook meditaties vallen of sessies die je in de online bibliotheek kunt vinden. Je mag jezelf challengen om veel actieve lessen te volgen, maar zorg ook goed voor je zelf en wissel het af met rustigere lessen en/of rustdagen. Om het aantal gevolgde lessen bij te houden liggen er stempelkaarten in de studio waar je er 1 van kunt pakken en na iedere les een stempel kunt zetten. Als je een online les hebt gedaan, kun je de volgende keer dat je in de studio bent een stempel zetten voor die gevolgde les.

Bij minimaal 21 stempels ontvang je 20% korting op een leskaart of 1 maand van een abonnement. Stuur hiervoor een foto van je stempelkaart naar hallo@balanzs.nl. Zorg ervoor dat je deze korting gebruikt voor 31 Juli 2023. De korting is persoonlijk, niet overdraagbaar en, ja, we checken of je de online lessen echt gevolgd hebt ;).Make sure to use your 20% code before August 31, 2023. The discount code is for your personal use only and will only be given when at least 21 activities on the card are done. And yes, we will check if online classes are taken ;). Tijdens deze challenge sturen we dagelijks een email. Als je deze niet wenst te ontvangen kun je je altijd uitschrijven.