Ga naar hoofdinhoud
stronger together header nl

stronger together

Feit: yoga maakt je sterker als persoon, van binnen en van buiten. Yoga helpt je te groeien als persoon, fysiek én mentaal. Bij Balanzs willen we sámen sterker worden. Want, feit: de kracht van een community heeft meer impact dan de kracht van 1 persoon. Als we samen sterker worden als community, dan kunnen we collectief de wereld verbeteren en meer blijheid en kindness verspreiden, met elke ademhaling.

Na 30 dagen beloven we dat je je sterker voelt. Ben jij klaar voor een nieuwe start?

Vanaf 1 oktober dagen wij je uit om zoveel mogelijk lessen te volgen in 30 dagen. Om fysiek en mentaal te groeien, je immuunsysteem een boost te geven en klaar te zijn voor wat dit najaar ook maar brengen mag. En we doen het samen!

een 30 dagen challenge zoals je nooit eerder meemaakte

online library
elke dag een les

Vanaf 1 oktober dagen wij je uit om iedere dag (of vaker) yoga te doen. Je kunt lessen volgen in de studio, maar ook online livestream lessen of video-on-demand lessen uit onze online bibliotheek. We hebben zelfs een speciale Stronger Together playlist gemaakt met lessen die helemaal aansluiten bij deze challenge!

fit test cover
volg je vooruitgang

Er is geen betere manier om jouw challenge te starten dan met onze Fit Test, waarin je zowel fysiek als mentaal test waar je op dit moment staat. Onze nieuwe online & interactieve Fit Test maakt gebruik van AI (Artificial Intelligence) om jouw huidige fit-level te meten en om je vooruitgang bij te houden.

yoga lab balanzs
krijg feedback

Feit! Als je thuis online yogalessen volgt kun je het gevoel hebben dat je ondersteuning mist van een docent. YogaLAB gebruikt Artificial Intelligence om jou feedback te geven op de poses waarbij jij misschien wat hulp nodig hebt. Hiermee voorkom je blessures, blijf je gemotiveerd én blijf je groeien! Alles wat je nodig hebt zijn een yogamat en een telefoon op laptop met camera.

bekijk de nieuwe Fit Test

meedoen

Je neemt deel aan de Stronger Together Challenge door je hierboven via e-mail aan te melden. Je doet mee met jouw eigen leskaart of abonnement; het meest voordelig is om een Balanzs Always abonnement te gebruiken, zodat je ongelimiteerd lessen kunt volgen in de studio en/of online. Natuurlijk kun je ook deelnemen met een Balanzs Sometimes, Regular of Off-Peak abonnement, je kunt dan meer online lessen volgen om jouw 30 (of meer!) lessen te behalen. Deelname met een leskaart is ook mogelijk, al is dit minder voordeling als je 30(+) lessen wilt volgen in 1 maand.

Kies nu alvast jouw abonnement en mail ons op tijd (10 dagen voor het einde van jouw looptijd) als je jouw abonnement wilt upgraden! Houd er rekening mee dat jouw huidige abonnement niet automatisch stopt wanneer je een nieuwe aanschaft, mail ons eerst even zodat wij je hierbij kunnen helpen. Je kunt zelf de startdatum van jouw challenge bepalen, deze valt tussen 1 en 15 oktober.

win win win!

Balanzs skeleton
jouw eigen les

Naast het onoverwinnelijke gevoel van het behalen van een challenge en je commitment aan jouw yoga practice, geven wij 3 yogi’s uit de top 10 van meest gevolgde lessen de mogelijkheid om een eigen les te creëren! Per stad mag 1 yogi een stijl, docent en tijdslot kiezen voor een les die eenmalig op het rooster komt.

balanzs bike
de balanzs bike!

En er is meer! Alle deelnemers die de challenge behalen met 30 (of meer) lessen, hebben kans om deze supergave Balanzs fiets te winnen! Om kans te maken moet je deelnemen aan de challenge (aanmelden op deze pagina), binnen 30 dagen, 30 lessen of meer volgen én lid zijn van de Facebook groep.

stronger together
facebook groep

Nadat je je hebt aangemeld kun je lid worden van de Stronger Together Facebook groep! Door lid te worden van deze groep kunnen we samen als community elkaar motiveren, uitdagingen delen en samen groeien. Plus, alleen leden van de Facebook groep kunnen kans maken op de Balanzs fiets.

yogaLAB review

yogaLAB review

Using yogaLAB really helpt me improve my yoga practice. Everytime I got feedback via email, I was able to have better postures in my next class, online but also in the studio. I think it’s really cool that this tool exists.

Anne

yogaLAB review

yogaLAB review

Supergaaf dat ik mocht meedoen met het testen van yogaLAB. Het werkt echt heel goed en ik vind vooral de realtime feedback erg leuk, alsof er een docent met je meekijkt terwijl je thuis een online les doet.

Richard

yogaLAB review

yogaLAB review

I was not doing a lot of classes from home, because I always felt insecure about if I was doing the poses correct. To be able to get feedback after every class gives me more security about my practice and in also actually motivates me to practice more!

Kim
next
previous

voorwaarden

De Challenge periode start op 1 oktober 2022 en je kunt starten tot en met 15 oktober 2022. Vanaf jouw eerste les, duurt jouw challenge 30 dagen (dus als je 1 oktober start, ben je 30 oktober klaar; start je 15 oktober, dan ben je 13 november klaar. Het doel van de challenge is om zoveel mogelijk lessen te volgen in deze 30 dagen. Onthou dat onder lessen ook meditaties vallen of sessies die je in de online bibliotheek kunt vinden. Je mag jezelf challengen om veel actieve lessen te volgen, maar zorg ook goed voor je zelf en wissel het af met rustigere lessen en/of rustdagen. Om het aantal gevolgde lessen bij te houden zullen er posters in alle studio’s hangen waarop je je kunt inschrijven en elke les een stempel kunt zetten. Als je een online les of een les in een andere studio hebt gedaan, kun je de volgende keer dat je in jouw ‘home’ studio bent een stempel zetten voor die gevolgde les.