Ga naar hoofdinhoud

bedrijf in balanzs

verhoog de fysieke en mentale gezondheid van je werknemers

breng jouw bedrijf in balanzs

Steeds meer mensen merken de voordelen van yoga op hun welzijn, energie en gezondheid. En wij zijn heel blij dat ook steeds meer werkgevers aandacht besteden aan de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers! Steeds vaker bieden bedrijven werknemers yoga aan op/rond de werkvloer, omdat steeds meer werkgevers zien hoe veel effect dit heeft op het welzijn én de productiviteit van werknemers.

 

Bedrijven die u voorgingen:

rechtspraak balanzs bedrijfsyogabedrijfsyogabedrijfsyogabedrijfsyoga

voordeel 1

minder ziekteverzuim

bedrijfsyoga

Yoga versterkt het immuunsysteem. Mensen die yoga beoefenen hebben over het algemeen in betere weerstand, zitten lekkerder in hun vel en hebben meer energie en ervaren minder stress.

voordeel 2

meer tevreden werknemers

bedrijfsyoga

Even weg achter het bureau, samen met collega's een activiteit doen en dan ook nog een gezonde bezigheid! Yoga op de werkvloer zorgt voor blijere werknemers.

voordeel 3

hogere productiviteit

bedrijfsyoga

Door gedurende de werkdag even weg te stappen achter het bureau en bezig te zijn met lichaam en geest, neemt de productiviteit van werknemers toe. Ze zullen met meer energie en toewijding terug aan het werk gaan na hun yoga-break.

ons aanbod

Balanzs denkt graag mee over een passend aanbod voor yoga op het werk. Dit kan een wekelijkse les op locatie zijn, een (reeks) masterclasses over een specifiek thema zoals ontstressen of mindfulness, maar ook bijvoorbeeld online lessen.

 

meer weten?

Interesse in wat Balanzs voor uw bedrijf kan betekenen?
Download onze brochure of neem contact met ons op voor een offerte op maat
via bedrijfsyoga@balanzs.nl of 070 345 6033.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
brochure