• bedrijf
    in balanzs

    Wil jij jouw werknemers laten groeien op een originele manier? Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van body & mind programma’s. Minder ziekteverzuim, minder verloop, werknemers die tevreden zijn. Wij helpen graag!

offerte aanvragen?

Yoga & Meditatie helpen niet alleen om flexibiliteit in lichaam te creëren, maar ook in het hoofd. Het is niet voor niets dat de Harvard Business School Yoga & Meditatie heeft uitgeroepen als 1 van de skills voor executives van de 21ste eeuw.

Dus: Wil jij jouw collega’s eens wat meer laten sprankelen? Even off-site opvrolijken met een Yogales van Balanzs? Wij helpen je graag! Er zijn tal van mogelijkheden bij ons. Zo kunnen we een yogales op een van onze locaties verzorgen, maar we komen ook graag langs, met alle benodigde materialen, bij jou. Ook vaste wekelijkse lessen behoren tot de mogelijkheid.

Lees hieronder meer over de voordelen en onze werkwijze of vul het formulier hiernaast als je een offerte wil aanvragen of meer informatie wilt!

bewezen lagere burnout rate

Werken in de corporate wereld stressvol kan zijn, en bedrijfsyoga is een ontzettend goed middel om stress te verminderen.

stimulatie door beweging

Yoga, meditatie en mindfulness kunnen bijdragen aan de productiviteit van mensen in bedrijven.

minder afwezigheid

Veel te maken met ziekteverzuim? Dit onderzoek heeft aangetoond dat yoga helpt om het immuunsysteem te verbeteren, tot op moleculair niveau.

onze werkwijze

De Balanzs yoga lessen kenmerken zich door een down-to-earth aanpak. Ook absolute beginners zijn bij ons welkom. Yoga, Mindfulness, meditatie: er zijn tal van opties. Ook tailormade body & mind programma’s zijn mogelijk. De lessen & programma’s worden gegeven door ervaren docenten, met verschillende achtergronden, om zo de perfecte aansluiting te hebben met de medewerkers van jouw bedrijf.

onze klanten

 

bedrijfsyoga yoga meditatie corporate

bedrijfsyoga yoga meditatie corporate