Ga naar hoofdinhoud
balanzs team

over balanzs

for all kind, kind for all

over balanzs

Kindfulness staat voorop bij Balanzs en is terug te vinden in elk aspect van onze yoga practice.

We bieden een open en toegankelijke community waar je wordt aangemoedigd om yoga en kindfulness zelf te ervaren, te omarmen en uit te dragen. Onze missie is om levens te transformeren door middel van yoga en meditatie, waardoor een gezondere, vrolijkere en vriendelijkere wereld ontstaat.

Opgericht door Menno & Zsoka Bernard in 2011, is Balanzs uitgegroeid van 1 studio in Den Haag naar een groeiende community met 8 studio locaties in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. We zijn toegewijd aan het verspreiden van positiviteit en kindfulness en doen dit met een bevlogen team van experts en via onze Kindfulness Foundation.

We hopen dat je aansluit bij onze missie naar een betere, vriendelijkere wereld.

balanzs veenkade
kindfulness in onze studio's

Kindfulness staat niet alleen centraal in onze lessen. Maar ook in het design van onze studio’s. Dat betekent voor ons dat we:

  • gebruik maken van zeer efficiënte infrarood panelen die van ‘groene’ stroom houden;
  • enorm blij zijn met onze bamboe vloeren & interieur. Bamboe groeit super snel & is daarom een goede keuze;
  • led-verlichting, waterbesparende douchekoppen, een slim ventilatie systeem zijn natuurlijk ook aanwezig;
  • real-time onze temperatuur, Co2, en energie verbruik kunnen monitoren.
balanzs lounge
kindfulness in onze service

Kindfulness betekent ook dat we er altijd naar streven dat jij met een glimlach de deur uit gaat. Dus: feel free wanneer je suggesties hebt hoe we dingen beter kunnen doen.

We horen heel graag van je. Saar & Honora onze Customer Happiness Heroes, zijn het best te bereiken van maandag-vrijdag tussen 09.00 -12.00 uur op 070-3456033 Of via hallo@balanzs.nl.

iedereen in balanzs
kindfulness voor iedereen

Onze droom is een wereld waar iedereen zich realiseert dat een betere wereld klein begint. Waar iedereen weer kan genieten van een stralende zon, een glimlach van een onbekende. Van een ‘random act of kindness’. Waar we, doordat we echt in de ‘present moment’ zijn, zien hoe mooi onze planeet kan zijn. Yoga & Meditatie helpen enorm met het vinden van deze mind- en kindfulness. Daarom willen we iedereen hier mee laten kennis maken. Hoe? Door bijvoorbeeld gratis yoga & meditatielessen. Meer weten? Kijk dan eens op de website van de Kindfulness Foundation.