Ga naar hoofdinhoud
balanzs team

over balanzs

for all kind, kind for all

over balanzs

Kindfulness staat voorop bij Balanzs.

Er zijn al zoveel dingen die moeten in ons dagelijks leven… dat er bij ons even helemaal niks hoeft :). Behalve dan genieten van een fijne yogales en ervoor kiezen om aardig te zijn voor jezelf en je omgeving.

Balanzs is jouw go-to plek om van je frons een glimlach te maken. Waar je lief bent voor jezelf en daarmee ook kindness naar anderen kunt verspreiden. We zijn de experts in yoga & meditatie in Nederland. We zijn down to earth. We sprankelen. En we hebben fantastische faciliteiten in al onze studio’s, waar je lessen zal volgen van de beste & leukste docenten.

Het is onze droom om de wereld vriendelijker, gezonder, relaxter en gelukkiger te maken doormiddel van yoga, meditatie, positiviteit en kindness.

Dat is de reden dat Zsoka & Menno Balanzs gestart zijn in 2011. Wat begon als 1 studio met een paar docenten in Den Haag, is uitgegroeid tot een bedrijf met 8 studio’s in 4 steden, meer dan 130 docenten, marketeers, karma yogi’s, therapeuten, customer happiness hero’s en community managers.

Daarnaast hebben we onze eigen Kindfulness Foundation, onze stichting waarmee we gratis yoga aan zoveel mogelijk mensen willen aanbieden. Samen hopen we dat we de wereld een beetje beter kunnen maken. Zodat er meer plezier kan ontstaan, meer gelachen mag worden, mee medeleven en meer vriendelijkheid. We hopen je heel snel te zien.

balanzs veenkade
kindfulness in onze studio's

Kindfulness staat niet alleen centraal in onze lessen. Maar ook in het design van onze studio’s. Dat betekent voor ons dat we:

  • gebruik maken van zeer efficiënte infrarood panelen die van ‘groene’ stroom houden;
  • enorm blij zijn met onze bamboe vloeren & interieur. Bamboe groeit super snel & is daarom een goede keuze;
  • led-verlichting, waterbesparende douchekoppen, een slim ventilatie systeem zijn natuurlijk ook aanwezig;
  • real-time onze temperatuur, Co2, en energie verbruik kunnen monitoren.
balanzs lounge
kindfulness in onze service

Kindfulness betekent ook dat we er altijd naar streven dat jij met een glimlach de deur uit gaat. Dus: feel free wanneer je suggesties hebt hoe we dingen beter kunnen doen.

We horen heel graag van je. Saar & Honora onze Customer Happiness Heroes, zijn het best te bereiken van maandag-vrijdag tussen 09.00 -12.00 uur op 070-3456033 Of via hallo@balanzs.nl.

iedereen in balanzs
kindfulness voor iedereen

Onze droom is een wereld waar iedereen zich realiseert dat een betere wereld klein begint. Waar iedereen weer kan genieten van een stralende zon, een glimlach van een onbekende. Van een ‘random act of kindness’. Waar we, doordat we echt in de ‘present moment’ zijn, zien hoe mooi onze planeet kan zijn. Yoga & Meditatie helpen enorm met het vinden van deze mind- en kindfulness. Daarom willen we iedereen hier mee laten kennis maken. Hoe? Door bijvoorbeeld gratis yoga & meditatielessen. Meer weten? Kijk dan eens op de website van de Kindfulness Foundation.