• yogastijlen

    Bij Balanzs vind je ruim 20 verschillende yogastijlen op het rooster. Van Hot Yoga tot Yin yoga, maar ook Yoga Barre en Pilates. Bekijk op het rooster welke stijlen in jouw favoriete studio worden gegeven.

acrobatic yoga

acro yoga

Wil jij jouw yoga op een hele nieuwe manier ontdekken? Vlieg dan met ons mee tijdens een Acro Yoga les. Waag je aan de Handstand, aan Thaise massage technieken en acrobatiek. Dat wordt gegarandeerd leuk!

balanzs fusion yoga

balanzs fusion

Onze vriendelijke maar uitdagende mixed level class. Deze les is een combinatie van Vinyasa, Power, Hatha, Yin & Meditatie en biedt jou de kans om jouw conditie, kracht, flexibiliteit en innerlijke rust te ontwikkelen.

core strength vinyasa

core strength vinyasa yoga ♫

Een geweldige les om je core-spieren te versterken op een leuke manier! Core Strength Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling.

energy xl yoga

energy xl

Start je weekend helemaal goed met de speciale Energy XL les! Deze 75 minuten les laat je kennismaken met Yin yoga, Qi gong, Tai Chi & Do-in. Verwacht een les die misschien anders is dan anders!

gentle flow yoga

gentle flow

De gentle flow les is een mildere vorm van Vinyasa Flow. Er is meer ruimte voor ontspanning en het ritme is langzamer. Het tempo biedt ruimte om de houdingen goed te leren uitvoeren.

hatha yoga balanzs

hatha yoga

Hatha yoga is de klassieke vorm van Yoga zoals de meeste Nederlanders het kennen. De nadruk ligt op een rustige, regelmatige ademhaling en het versterken & soepel maken van je lichaam in statische poses .

hot yoga balanzs

hot yoga

De Hot Yoga l The Barkan Method is gebaseerd op de Bikram serie, echter zijn er een aantal belangrijke verschillen en toevoegingen. De les begint met een serie staande houdingen, uitgevoerd in een flow, waaronder zonnegroeten.

pilates balanzs

pilates

De klassieke mat serie zoals ontwikkeld door Joseph Pilates met een moderne twist! De Pilates mat lessen zijn de ideale toevoeging voor jouw yoga practice. Pilates helpt je om je core control, stabilisatie, en rug te versterken.

zwangerschapsyoga

prenatal

Wil jij tijdens je zwangerschap actief blijven bewegen? Je optimaal voorbereiden op de bevalling? Dan is deze les voor jou. Speciaal voor vrouwen die graag actief én ontspannen hun zwangerschap willen beleven.

re-balanzs-balanzs

re-balanzs

Wanneer je een blessure hebt of aan het einde van je krachten bent en niet meer van je Savasana kunt genieten. Wanneer yoga alleen maar afzien betekent of als je na de les meer pijn hebt dan daarvoor. Als yoga niet meer voor je werkt? Dan is het tijd voor Re-balanzs.

rocket yoga

rocket ♫

Het tempo van de Rocket yoga ligt hoger dan de andere yogavormen en de bewegingen worden uitgevoerd met het oog op kracht en spierontwikkeling. Het is een dynamische vorm van yoga waarbij je beweegt op het ritme van de ademhaling.

sunday evening balanzs

sunday evening yoga

Wil jij jouw weekend super relaxed afsluiten? Heerlijk ontspannen je week beginnen?
Deze les is speciaal bedoeld voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken. Hou jij van de Gentle Flow, Hatha Yoga of Yin-Yang lessen? Dan zal je hiervan genieten!

vinyasa flow balanzs

vinyasa

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Hierdoor ontstaat een ‘flow’ die zorgt voor zowel dynamiek als geestelijke rust, in een ruimte van tussen de 28-32 graden.

yin yoga balanzs

yin yoga

Yin Yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden. Yin Yoga focust minder op spieren maar veel meer op je bindweefsel en je energie banen. Na een Yin les ga je ontspannen weer naar huis.

yin/yang

yin yang yoga

De Yin/Yang les is een les die begint met krachtige (Yang) houdingen. Na deze krachtige houdingen gaan we houdingen verdiepen. Yin Yoga is een rustige meditatieve vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden.

yoga barre ♫

Yoga, Pilates & Barre in 1 les. Yoga Barre is een soulful body transforming ervaring die mind, body en soul integreert in 1 fantastische les. Yoga Barre is een nieuwe manier van bewegen. Houding en elegantie van ballet, de precisie van pilates en de lenigheid en kracht van yoga.

sunday evening balanzs

yin & yoga nidra

Deze les combineert de effecten van yin yoga en yoga nidra voor een diep ontspannende ervaring, perfect voor het slapen gaan. De les begint met yin yoga, een langzame, passieve yoga vorm waarbij we de stretches langer vasthouden dan in de meer dynamische lessen.

core strength vinyasa

yoga sculpt

When muscle meets yoga, Yoga Sculpt is born. An energizing, strengthening and bouncy yoga practice on uptempo beats. This class mixes different training styles into one workout. Think of your gym routine and a touch of cardio training, all mixed into basic yoga moves.

isabel yoga

forrest yoga

Forrest Yoga is a modern powerful yoga style based on Hatha yoga. Founded by creatrix Ana Forrest to specifically address the current day stresses and challenges we all face on both a physical and emotional level. Guided by breath and using intelligent sequencing this practice will build your flexibility and strength.

7 dagen gratis yoga

Wil jij starten met yoga? Dan begin je bij Balanzs met 7 dagen gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig, kom ongeveer 15 minuten voor aanvang van de les naar de studio en na een korte uitleg kun je meteen gratis meedoen! Iedereen binnen een straal van 20 km van Den Haag, Rotterdam of Utrecht is welkom.

This post is also available in: Engels