Ga naar hoofdinhoud

7 dagen gratis yoga

Ben je nieuw bij Balanzs? En misschien is yoga ook wel helemaal nieuw voor je? Dan kun je bij ons beginnen met het volgen van lessen, 7 dagen lang, helemaal gratis! In 7 aaneengesloten dagen kun je proberen welke lesstijlen je het fijnst vindt, welke docenten je het meeste aanspreken en welke van onze 8 studio’s in Den Haag, RotterdamUtrecht of Amsterdam je voorkeur heeft. Je kunt alles uitproberen, van een rustige Yin yogales, tot een uitdagende Hot yoga. Of een Power yogales op muziek, of misschien wel Pilates of Barre? Probeer het nu, geheel vrijblijvend, bij Balanzs.

 

Lees wat anderen zeggen over Balanzs:

kindful yogi review

kindful yogi review

“Na verschillende studio’s geprobeerd te hebben, ben ik bij Balanzs terecht gekomen en zij zijn wat mij betreft de beste! Er worden veel lessen aangeboden en de leraren zijn allemaal erg professioneel en hebben een eigen stijl. De locaties zijn verzorgd en schoon.”

kindful yogi review

kindful yogi review

“Superfijne yoga school! Uitgebreide tijden en veel verschillende lessen.”

kindful yogi review

kindful yogi review

“Schoon, vriendelijk en professioneel. Een mooie studio met een groot aanbod aan verschillende klassen.”

kindful yogi review

kindful yogi review

“Balanzs is de beste yogastudio. Ik hou van de plek, de docenten, de lessen.. alles! Probeer het en je zal het er ook fijn vinden”.

next
previous

klaar om te beginnen? vraag hieronder jouw 7 days free trial aan:

Door de klikken op de button, zal je eerst worden gevraagd een nieuw account aan te maken bij Balanzs. Hiermee kun je straks jouw lessen reserveren in ons systeem, helemaal gratis, voor 7 dagen achter elkaar.

7 days free trial

€ 0,-

  • 7 aaneengesloten dagen
  • trial start met jouw eerste les
  • toegang tot alle studio lessen
  • toegang tot alle online lessen
  • toegang tot de online bibliotheek
  • geen kleine lettertjes, je zit nergens aan vast
pijnverlichting
waarom yoga?

Yoga is geschikt voor iedereen. Oud, jong, lenig, stijf, fit, of juist niet. Of je het nu dagelijks doet of één maal per week, Yoga verrijkt je leven en heeft een positieve invloed heeft op je lichaam én geest.

cardiovasculaire workout
yogastijlen

Bij Balanzs bieden we een gevarieerd aanbod van yoga, pilates en barre-lessen aan. Op deze manier zit er altijd wel een vorm bij die past bij jouw wensen en behoeftes! Iedereen is welkom, of je nu voor het eerst komt, of ervaren yogi bent.

balanzs veenkade
onze studio's

Met 8 studio’s in 4 steden én een online studio, is Balanzs altijd bij je in de buurt. Onze studio’s vind je in Den Haag, Rotterdam en Utrecht en zijn allen ruim opgezet, voorzien van alles wat je nodig hebt. Kom je snel langs?