re-balanzs yoga

re-balanzs

Wanneer je een blessure hebt of aan het einde van je krachten bent en niet meer van je Savasana kunt genieten. Wanneer yoga alleen maar afzien betekent of als je na de les meer pijn hebt dan daarvoor. Als yoga gewoon niet meer voor je werkt –  is het tijd voor Re-balanzs.

Re-balanzs is een les waarin we opnieuw naar de asana’s kijken. Je oefent op je eigen niveau. Wanneer je een blessure hebt onderzoeken we hoe en welke houding je helpen. Hierdoor blijven de houdingen uitdagend maar wordt je mentaal, fysiek en emotioneel gesterkt. Na de inspanning volgt een lange begeleide ontspanning in passieve yogahoudingen. Deze les is voor mensen die op zoek zijn naar de actie van de houdingen en minder op zoek zijn naar de beweging van de houdingen, eventueel met behulp van blokken, riempjes en kussens om de houding voor jou toegankelijk te maken.

De les is uitermate geschikt voor mensen met blessures als lage rug klachten, nek- en schouder problemen, whiplash, hoofdpijn en migraine, menstruatie problemen, stress, burnout, knie-, enkel en pols-problemen, RSI en problemen met de overgang.

Door het speciale karakter van deze les en de individuele aandacht raden wij je aan deze les regelmatig te volgen om resultaat te bereiken. Maar uiteraard ben je van harte welkom om eerst eens een enkele les te ervaren!

We willen je vragen een eigen handdoek mee te nemen. Mocht je in het bezit zijn van eigen blocks of bolsters dan kun je die ook meebrengen.