plank hot yoga

hot yoga

De Hot Yoga l The Barkan Method is gebaseerd op de Bikram serie, echter zijn er een aantal belangrijke verschillen en toevoegingen. De les begint met een serie staande houdingen, uitgevoerd in een flow, waaronder zonnegroeten. Na deze serie zal de les altijd variëren. Zo blijf je je lichaam en geest uitdagen. De ene dag gaan we vooral aan de slag met het openen van je heupen, op een andere dag bijvoorbeeld met achterover buigingen.
De studio wordt verwarmd tot 38 graden met behulp van infrarood panelen. Deze manier van verwarmen voelt als warmte van de zon, daardoor ben je beter in staat om de warmte te verdragen. Je spieren worden soepeler, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en juist door de enorme inspanning kom je tot ontspanning.

Voor beginners en voor mensen met (lichte) blessures zijn er een aantal aanpassingen in de houdingen gecreëerd. Zo kan iedereen van de les genieten.

Wil jij echt eens een bijzondere yoga ervaring? Een intensieve body & mind workout? Waarbij je minimaal zo’n 600 kcal verbrandt? En je door inspanning diepe ontspanning van je geest kan bereiken? Probeer dan eens een Hot Yoga l The Barkan Method les.

Andere vormen van Hot Yoga:
– Hot Yoga on beatzs (Laan van NOI studio)