Roos S yoga teacher

roos s

Als fan van intensieve sporten, kun je Roos waarschijnlijk ontmoeten in een van onze Hot Yoga of Vinyasa lessen. Ze is gewend om les te geven sinds 2000 en breidde haar vaardigheden uit met de Power Yoga-cursus in 2015.

Roos voelt zich vooral aangetrokken tot het fysieke aspect van yoga. Flexibiliteit verkrijgen, gespannen spieren losmaken, achteraf kracht en lichamelijke voldoening creëren. Maar ze is altijd onder de indruk van de interactie tussen lichaam en geest. Het omgaan met de uitdagingen op de mat heeft veel overeenkomsten met uitdagingen in het dagelijks leven. Yoga brengt haar focus, acceptatie, kalmte en een helderdere geest. Op en van de mat.

Haar doel als docent is om uitdagende lessen toegankelijk te maken. Je stap voor stap begeleiden in de gemeenschappelijke houdingen, verder dan je voor jou mogelijk had verwacht.

In het dagelijks leven is Roos een ondernemer in interim HR-management en coaching. Ze kan worden omschreven als een open, positieve, nuchtere en pragmatische persoonlijkheid.

This post is also available in: Engels