naomi aikane

naomi

Naomi is een veelzijdige leraar gespecialiseerd in psoas en fascia-gerichte yogatherapie, persoonlijke sessies, evenals yoga voor de ogen. Naomi geeft op een vriendelijke, bemoedigende manier les, gericht op het bieden van een efficiënte oefening om je diepste waarheid te benutten, verbinding te maken met wat essentieel is en jezelf te voeden in je kern. Haar stijl van lesgeven veroorzaakt zintuiglijke beweging, het bewustzijn van energie en de kunst van aandacht. Naomi voelt yoga als een vreugdevolle en verrijkende ervaring die iemand helpt zijn meest natuurlijke zelf te zijn.

Naomi begon meditatie, energiewerk en het pad van zelfgroei in 1996 toen ze Transcendente Meditatie leerde en werd ingewijd in Reiki. In 2003 volgde ze haar eerste Ashtanga-les en ontdekte ze de vreugde van een goed gevoel in het lichaam in plaats van toevlucht te nemen tot de geest. Naomi werkte als vertaler en tolk bij een tribunaal voor oorlogsmisdaden, maar was getuige van de diepte van menselijke pijn en is vastbesloten om de praktijken te delen die studenten in staat stellen contact te maken met hun meest authentieke zelf en een voldaan, gelukkig leven te leiden.

Sinds 2006 volgde Naomi Yoga Moves TT niveaus 1 & 2 met Katiza Satya en Hilary Brown, 9 TT modules van Shiva Rea, Ashtanga TT met David Swenson, David Williams, Danny Paradise, talloze Anusara TT’s en onderdompelingen met John Friend en andere docenten. Ze behaalde de status Geïnspireerd Anusara in 2011. Ze is gecertificeerd voor het gebruik van fasciatherapieballen en ontwikkelde in 2016 haar eigen yoga voor de ogenoefening die haar bevrijdde van de noodzaak om lenzen te dragen.

Haar leraren zijn ook Peruquois, Tomislav Budak, Mantak Chia, David Whyte, Peter Levine en Liz Koch.

“Het is alleen met het hart dat men terecht kan zien; wat essentieel is, is onzichtbaar voor het oog ”.

This post is also available in: Engels