eleni

Ik heb in mijn leven altijd een balans proberen te vinden tussen mijn twee grote liefdes: ballet en recht. Naast dat ik ballet, pilates en yoga docent ben, ben ik ook advocaat gespecialiseerd in Maritiem recht. 14 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met pilates en yoga; ik werd verliefd en – zoals blijkt – nooit meer gestopt.

Mijn pilates en yoga opleidingen in Londen en New York, samen met 13 jaar ervaring in lesgeven in Griekenland en Nederland, hebben we me kennis en ervaring gegeven om te herkennen wanneer het lichaam van mijn studenten uit balans is. Ik moedig ze aan om hun vaardigheden te verbeteren, tekortkomingen te overwinnen en te focussen op ademhaling, balans en stretchen van het lichaam.

Mijn achtergrond in ballet heeft altijd invloed op mijn lessen, waarin ik graag mijn passie voor gracieuze bewegingen deel en aandacht geef aan techniek, alignment en controle.

Lessen die ik geef:

Pilates, Yoga Barre, Vinyasa Yoga, CS Vinyasa Yoga, Hot Yoga, Gentle Flow, Yin-Yang Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga, Restorative Yoga, Prenatal Yoga, Prenatal Pilates, S.E. Yoga, Core Stability Gentle Flow.

This post is also available in: Engels