workshop 16/05: mama & baby

Deze workshop geeft je de kans om na 9 maanden zwanger te zijn geweest, weer terug te komen in je eigen lijf. Daarnaast is het een gelegenheid om 1,5 uur heerlijk samen te zijn met je kindje.

De workshop duurt 1,5 uur en is zowel gevuld met yoga houdingen die je met en zonder je baby kunt beoefenen als een stukje meditatie & rust in de hectiek van je nieuwe leven.

De workshop is voor mama’s van babies van 6 weken tot 9 maanden jong. Denk er aan dat jij je baby het best kent en weet of hij/zij al actief genoeg/al te actief is om mee te kunnen doen aan deze workshop ;-)

Date: Sunday, May 16, 2021
Time: 14:00 – 15:30
Location: Laan van NOI
Costs: €25,-

What to bring (optional)
een dekentje of doek voor je kindje, luiers en als je kindje al iets groter is ook iets te spelen of knuffelen. Voor jezelf neem je een yoga matje en een handdoek mee. Mocht je geen matje in je bezit hebben, is er altijd een mogelijkheid er een te huren.

To secure your spot: book and pay online upfront. You can also sign up at the desk or by email via hallo@balanzs.nl

Om je aan te melden voor deze workshop moet je inloggen op je Balanzs account met je e-mailadres. Het wachtwoord is afhankelijk van het jaar dat je bij Balanzs begonnen bent. Voor 2017 is dat balanzs2017, voor 2018 balanzs2018, voor 2019, balanzs2019 enz. Als je dit wachtwoord al een keer hebt verandert, gebruik dan jouw eigen wachtwoord. Lukt inloggen niet? Klik dan op ‘I forgot my password’ en krijg een mail met jouw nieuwe wachtwoord.

This post is also available in: Engels