• massageteam
    rotterdam

    Droom weg bij een ontspannende massage van 1 van onze massagespecialisten

massage brigitte

brigitte

De liefde voor masseren begon bij Brigitte al op jonge leeftijd. Dit resulteerde in de opleiding sportmassage bij het NGS en diverse massage opleidingen. Na een aantal jaren masseren heeft zij de principes van werken met 1 massagevorm losgelaten en is de massage op de persoon gaan richten. Alles in het belang om de spierspanning en eventuele stress te laten verdwijnen zodat je met een glimlach de studio zal verlaten.

welke massage geeft Brigitte

Ontspanningsmassage
Sportmassage
Hot stone massage

massage petra

petra

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding lichaamsgerichte diagnostiek en voetreflexzonetherapie en al snel besloot ik mij te richten op integrale massage. Twee jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in EMT; het werken met Fascia in combinatie met energetische lichaamsprocessen.
Het maakt mij blij wanneer mensen minder of geen last meer hebben van een klacht en zij weer optimaal kunnen functioneren en weer meer kunnen genieten van bewegen en van het leven zelf.

welke massage geeft Petra:

isabel yoga teacher

isabel

Ik heb altijd een voorliefde gehad voor beweging en expressie en dit heeft geleid tot een opleiding als professioneel danser.  Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met yoga en later ook met de studie tot Thai massage therapeut. Het is mijn doel om mensen te inspireren en beweging te omarmen en mee te nemen in het dagelijks leven.

welke massage geeft Isabel

Thaise massage

anushka balanzs

anushka

Anushka is altijd bezig geweest om mensen te ontzorgen en service te verlenen.
Eerst in het toerisme, daarna als estheticienne (schoonheidsspecialiste) en sinds enkele jaren heeft ze haar passie opgevolgd om als masseuse te beginnen. Omdat ze het in haar vingers heeft is ze zich verder gaan verdiepen in het geven van massages en is klacht gericht massage therapeut. Daarnaast blijft zij zich verder ontwikkelen en bijscholen in dit mooie vakgebied.

Welke massage geeft Anushka:

 

This post is also available in: Engels