• beauty en massageteam
    den haag

    Ontspan tijdens een heerlijke massage. Kom in balans met Weleda producten. Geniet van een uitgebreide beauty behandeling. Al onze behandelingen zijn op basis van natuurlijke producten. En: Al onze therapeuten hebben maar 1 focus: Ervoor zorgen dat jij met een glimlach naar buiten gaat!

massage biance

bianca

Bianca Dekker is opgegroeid in een multicultureel gezin in Den Haag en maakte ze al vroeg kennis met de traditionele Indonesische massage ‘Pitjit’. Bianca is tevens een gecertificeerd massage therapeut in Sport,- en Klassieke massage.

welke massages geeft Bianca

Ontspanningsmassage
Traditionele Javaanse/Pitjit massage
Sport massage

yogadocent dong

dong

De oorsprong van Dong ligt in de rijke Chinese cultuur en heeft een passie voor dansen, gymnastiek en lichamelijke bewegingen. Sinds 1995 heeft Dong ruim 13 jaar als maatschappelijk werker gewerkt en diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder Dynamic Yoga, Do-in, massage & Klassieke Shiatsu Therapie.

welke massages geeft Dong

Shiatsu behandeling

massage iris

iris

Iris geeft diverse massages en behandelingen waaronder ontspanningsmassages, Ayurvedische behandelingen en ontstress advies. Al meer dan 15 jaar volgt zij opleidingen op het gebied van yoga, meditatie, massage, ademhalingstechnieken, lichaamstherapie en energiewerk.

welke massages geeft Iris

Marma behandeling

massage Kristal

kristal

Kristal heeft de opleiding Klassieke Shiatsu therapie gevolgd. Met Shiatsu kun je bewust worden van wat er in je leven speelt. Het zelf helend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Op deze wijze kun je verantwoordelijkheid nemen en de stappen zetten die leiden tot jouw welzijn.

Welke massages geeft Kristal:

Shiatsu behandeling
Ontspanningsmassage

massage marian

marian

Marian werkt sinds 1989 als schoonheidsspecialiste. De huid is ons grootste gevoelsorgaan dus daar zie je veel aan. Hiermee kan je mensen verder helpen zowel innerlijk als uiterlijk niets is mooier. Verder geeft ze massages en biedt ze pedicure behandelingen.

Naast dat Marian schoonheidsspecialiste & pedicure is, geeft Marian de volgende massages:

Ontspanningsmassage
Hot stone massage

reiki rozemarie

rozemarie

Reiki en yoga is wat mij betreft een gouden combinatie waarbij de energie optimaal in beweging wordt gebracht. Deze combinatie geeft mij in het leven een basis van ontspanning en gemak. Wanneer ik Reiki geef voel ik ‚Ah dit is wat ik kom doen in dit leven!’ Het brengt mij direct in verbinding met mijn levensmissie. Het maakt mij intens gelukkig om te zien hoe Rieki het leven lichter maakt, wat een ontspanning mensen ervaren na een behandeling. In 1997 kreeg ik zelf mijn eerste Reiki behandeling en sinds 2012 geef ik Reiki. Ik ben geïnitieerd in Reiki 1, 2 en 3A.

Rozemarie  geeft de volgende behandelingen:

Reiki

This post is also available in: Engels