Kijk eens om je heen. Valt het je op dat er heel veel mensen zijn waar het leven zomaar een beetje door kabbelt? Een beetje voorbij gaat? Mensen die het allemaal wel goed zo vinden…

Terwijl er onderhuids misschien best wel dromen zijn. Misschien een groots & brandend verlangen…maar tja geen tijd…druk…andere prioriteiten. Voor je het weet ben je 88, zit je in je schommelstoel en heb je spijt. Spijt van alles wat je niet hebt gedaan. Misschien niet je meest avontuurlijke, gelukkigste leven te hebben geleid.

Gelukkig kan je jezelf NU uit je stoel wippen. Hoe? Door jezelf uit te dagen. Door mee te doen met onze Yoga Challenge!

Want: Succes is niet een kwestie van altijd winnen, maar een kwestie van jezelf te duwen om beter te doen en beter te worden.

Waarom ga jij meedoen met de balanzs yoga challenge:

 

  1. Om motivatie te vinden !

Als je merkt dat je geen belangrijke prioriteiten of doelen hebt, worden saaiheid en verveling dagelijkse gebeurtenissen. Door jezelf uit te dagen om een ​​doel te bereiken, zul je gemotiveerd zijn om verder te gaan. CEO’s,ondernemers van grote bedrijven, grote weldoeners in deze wereld zouden niet zo succesvol zijn als ze niet hoog hadden gemikt. Dus mik hoog! Je zult versteld staan van jezelf!

 

  1. Om het onbekende te omarmen

In dezelfde geest als motivatie, zal het uitdagen van jezelf om verheven doelen te bereiken je ook dwingen tot situaties die onbekend zijn. Als je de grenzen van jouw comfortzone verlegt, kunt je flexibeler, scherper en zelfverzekerder worden. Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar door alles wat je ziet snel onder ogen te zien, ben je ongevoelig voor zorgen en twijfels die je geplaagd hebben. Angst zal je niet langer voor succes behoeden, het zal je nederig houden en je naar voren duwen. Je zult het vermogen hebben gekregen om alles te doen, zelfs dingen die ooit onmogelijk leken.

 

  1. Om je zelfvertrouwen een boost te geven

Zodra je je kleine prestaties gaat vieren zal dat helpen om je op lange termijn meer succesvol maken. Het zal je zelfvertrouwen vergroten  !

Kleine veranderingen zullen je het gevoel geven dat je vorderingen maakt en je helpen je vaardigheden te verkopen aan de belangrijkste klant: jezelf. Verwacht niet dat iemand vertrouwen in je heeft als je dat niet hebt in jezelf!

 

  1. Om nieuwe mensen te ontmoeten

Een geweldig neveneffect om buiten je comfortzone te stappen, jezelf te motiveren en zelfverzekerder te zijn? Het feit dat je veel nieuwe mensen gaat ontmoeten. Het is onvermijdelijk. Je gaat merken dat je met een vreemde praat die jouw toekomstige zakenpartner zou kunnen zijn. Je nieuwe mentor. Dat is nog een extraatje wanneer je meer zelfvertrouwen hebt: mensen worden onherroepelijk naar je toe getrokken. Zelfs als je geen langdurige relatie opbouwt met degenen die je ontmoet, zul je gelukkiger zijn, zelfs als je alleen een glimlach wisselt.

 

  1. Want:

De meest succesvolle mensen weten dat om succesvol te blijven, je bereid moet zijn om te veranderen en jezelf uit te dagen om een ​​betere versie van jezelf te zijn. If you can dream it, you can do it zei Walt Disney ooit. Jezelf uitdagen, met kleine en grote dingen, zal je helpen om een ​​gelukkiger en succesvoller leven te leiden. Het leven is nooit alleen maar gemakkelijk, maar als je probeert om hindernissen te nemen, zal je in de toekomst meer zelfvertrouwen hebben en capabeler zijn. Als je jezelf uitdaagt, zal je dankbaar zijn voor de worstelingen en kansen die je hebt ervaren, wetende dat je nu een sterkere en betere persoon bent!

 

 

Dus doe je mee?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *