• utrecht
    oudegracht

    Onze allernieuwste studio, in Utrecht. Aan de Oudegracht 387, met 2 ruime yogazalen. En zoals in al onze studio’s: State of the Art infrarood verwarming, fijne kleedkamers en douches en een gezellige lounge. Kom je snel langs?

yogastudio balanzs oudegracht

studio

In onze 2 ruime yogastudio’s kun jij gaan genieten van jouw yogales. Door al het natuurlijke licht en onze state of the art infrarood verwarming beleef jij een fantastische yogales.

lounge

In onze ruime lounge kan je genieten van een kop koffie, thee of een lekkere cold pressed juice. Of even bladeren door een tijdschrift, bijpraten met een medeyogi of napraten met de docent: In de loungehoekjes bij Balanzs voel je je helemaal thuis.

kleedkamer mariniersweg

kleedkamer

Onze ruime kleedkamers hebben alles wat je nodig hebt om een fijne yogales te beleven. Waardevolle spullen kun je in een (gratis) locker achterlaten. Na de les kun je genieten van een heerlijke douche.

Bij Balanzs hoef je nooit van te voren te reserveren. Maar dat mag natuurlijk wel! Kies dan in onderstaande rooster de gewenste datum en les en vervolgens klik je op ‘Book’. Je zult naar een inlogpagina worden geleid waar je onderin kunt kiezen ‘need a new password?’. Vervolgens krijg je per mail de mogelijkheid om jouw eigen wachtwoord te kiezen en kun je inloggen met dit wachtwoord en je email adres. Kies wederom voor de datum en les, kies ‘Book’ en bevestig je reservering met ‘register as unpaid’.

Kom je er niet uit of heb je een vraag? Stuur dan even een mailtje naar hallo@balanzs.nl

This post is also available in: Engels