• over balanzs

    Bij Balanzs staat plezier voorop. Er moet al zo veel in het dagelijks leven, bij ons hoeft dus even niets. Behalve dan genieten van een fijne yogales.

over balanzs

Bij Balanzs staat plezier voorop. Jouw go-to place om van je frons een glimlach te maken. Wij zijn de expert op yoga & meditatie gebied in Nederland. Down to earth. Sprankelend. Met uitgebreide faciliteiten in al  onze studio’s. Waar je les gaat krijgen van de beste & leukste docenten.

Balanzs biedt een variatie aan yogalessen: van rustig tot intensief. Er is een les voor iedereen. Je kan op ieder gewenst moment starten, bij Balanzs zijn beginners welkom in elke les. Onze docenten hebben oog voor iedereen en geven indien nodig oefeningen op maat. Kortom, bij Balanzs ben je one breath away from a good mood!

manifest

het team van balanzs

Het is onze droom om met yoga, meditatie en positiviteit het leven van 1 miljoen mensen (!) gezonder, meer ontspannen, en gelukkiger te maken. Daarom zijn Menno & Zsoka Bernard Balanzs in 2011 begonnen. Wat begon als 1 studio in Den Haag, met een paar docenten, is nu gegroeid naar een team van meer dan 100 yogadocenten, marketeers, karma-yogi’s, therapeuten & community managers. Samen hopen we dat we dat het ons lukt om de wereld net een klein beetje beter te maken. Zodat er meer plezier is. Meer wordt gelachen. Meer wordt gesprankeld. Meer compassie is. We hopen je snel te mogen begroeten.

werken bij
de balanzs community?

Voel jij je aangesproken? En wil je bijvoorbeeld in ruil voor gratis lessen schoonmaak, administratief of balie werkzaamheden doen bij Balanzs? Of ben je een fantastische docent die graag meer ‘innerlijke glimlachen’ wil verspreiden? We zijn altijd op zoek naar leuke & enthousiaste mensen! Stuur een mailtje naar hallo@balanzs.nl met jouw C.V. en motivatie

onze studio’s

Wij besteden heel veel zorg aan de verbouwing en inrichting van onze studio’s. Zo kun jij niet alleen genieten van mooie kleedkamers, heerlijke douches en ruime & lichte yogastudio’s maar zorgen we er ook voor dat we dit zo milieu bewust mogelijk doen. Wist je bijvoorbeeld dat we :

  • Altijd infrarood verwarming gebruiken? Dit is niet alleen een hele fijne warmte ( het voelt zoals de zon!) maar is ook electrisch en zuinig. Dus beter voor het milieu. Dus ook jouw Hot les is niet zo belastend als het wellicht lijkt.
  • We alle zalen zo goed mogelijk isoleren? Niet alleen met een dikke laag isolatie. Zo ligt er op onze eerste studio inmiddels zelfs een groen dak. Voor ietsje meer CO2 en betere isolatie.
  • Al onze douchekoppen water besparend zijn?
  • We zo veel mogelijk bamboe gebruiken? Deze snelgroeiende plant heeft een (veel)minder grote milieu belasting dan hout
  • Elke studio inmiddels led verlichting heeft?

Natuurlijk kunnen we nog 1000 dingen beter doen. Mocht je een goede suggestie hebben dan horen we dat graag!

This post is also available in: Engels