• Ontspan met gratis
    anti-stress meditaties

    Angstig door alle onrust in Nederland? Onrustig? Gespannen? Elke dag even 10 minuten mediteren helpt!

Mediteer nu mee!

Nu. Van Balanzs. Voor jou. Elke dag een nieuwe meditatie om in deze spannende tijden jouw moment van rust te vinden.

What you see is what you get
  • Elke dag een nieuwe meditatie van 10-20 minuten
  • In het Nederlands & Engels
  • Down to earth.  Simpele & praktische  oefeningen
  • Helemaal voor niets. *gratis dus.
20 lessenkaart
3

seconden

om een glimlach op
je gezicht te krijgen

81%

happy

voelt minder stress na een meditatie

4

dagen

merk je al verschil in je concentratie vermogen

75%

mensen

slapen beter met een regelmatige meditatie beoefening

begin nu

Beginnen met onze meditaties?

Elke dag even mediteren helpt enorm bij het bewust worden van je primitieve brein. Jouw ‘fight-flight’ response. Jouw ‘ ik ben nu heel bang, dus ik ga hamsteren’ response. Zodra we hier in vallen stuurt jouw brein grote hoeveelheden bloed & energie naar je benen & armen. Zodat je kan rennen. En niet meer kan denken & voelen. En laten dan verstand & gevoel nou net NU zo ongelooflijk belangrijk zijn. Dus: vul hieronder je e-mail adres in. Je ontvangt dan elke dag een nieuwe oefening. Wil je geen mail meer ontvangen? Je kan je altijd afmelden.

Waarom doen we dit?

Heel simpel. Wij geloven in de kracht van mindfulness & meditatie. Even goed ademen. Even ontspannen. Ook al is het maar 10 minuten per dag. Meditatie helpt je ‘ to respond instead of to react’ . Helpt je om aardiger en geduldiger te zijn. Kortom, jij wordt leuker. En dat is ook goed nieuws voor de mensen om je heen. We bieden dit heel bewust gratis aan. Om zo onze steentje bij te dragen. We hopen dat de meditaties jou gaan helpen!

Waarom nu?

Juist in deze onzekere tijden helpt mediteren. Misschien niet om niet ziek te worden. Ook al is er overtuigend bewijs dat een regelmatige beoefening  helpt om je immuunsysteem te versterken. Maar meditatie helpt vooral om kalm te blijven. Je vecht/vlucht/stress response te verminderen.  Om je angsten een plekje te geven. Om te ‘dealen’ met de situatie. En om aardig te blijven.

Doe je mee?

Je ontvangt elke dag een link met de nieuwste meditatie. Je kan je altijd per direct afmelden.

Doe mee

* indicates required

Hoe werkt het?

Elke dag ontvang je een nieuwe meditatie. We raden je aan om op een vast tijdstip deze meditatie te doen. Bijvoorbeeld als je wakker wordt. Of als je gaat slapen. Alle meditaties zijn tussen de 10-15 minuten. We gaan verschillende soorten meditaties aanbieden. Vind je een meditatie fijn? Dan kun je die natuurlijk elke dag doen! Speciaal voor deze tijd zijn de meditaties vooral gericht op ontspanning, kindness, en dankbaarheid. Samen komen we ook deze periode weer door!

This post is also available in: Engels