• meest gestelde vragen

Kan ik een keer een proefles doen?

Zeker. Bij balanzs kan je zelfs gebruiken maken van een proefweek! Hier hoef je je niet voor aan te melden. Kom gewoon naar de studio, zo’n 15 minuten voordat de les begint. Je kan dan meteen meedoen met de les!

Tijdens de proefweek heb je maar liefst 7 aaneengesloten dagen de tijd om onze lessen uit te proberen. Helemaal kosteloos. Je zit daarna niet vast aan een abonnement, er zitten geen addertjes onder het gras. Je kan gewoon vrijblijvend langskomen.

Wat moet ik meenemen naar mijn eerste les?

Het is bij Balanzs altijd lekker warm. Luchtige kleding, zoals een t-shirt en een korte broek, is een prima keuze. Voor de Hot Yoga neem je kleding mee waarin je flink kan zweten. Verder is een grote badhanddoek en een flesje water handig. Wij hebben eventueel een yogamatje voor je.

Moet ik eerst reserveren voor een les?

Nee, dat is niet nodig. Je komt gewoon wanneer je wilt!

Kan ik zelf bepalen wanneer ik lessen volg?

Ja, je bent nergens toe verplicht. Wij werken niet met vaste uren, want we houden zelf van flexibiliteit. Jij komt wanneer je zin hebt in een yogales.

Kan ik onbeperkt deelnemen aan de lessen tijdens mijn proefweek?

Ja, je mag zo vaak komen als je wilt. Zelfs 2 keer per dag! Probeer vooral verschillende stijlen en docenten uit.

Ik wil beginnen met yoga. Welke les is geschikt?

Alle lessen zijn in principe geschikt als eerste les, behalve lessen waarvan is aangegeven dat ze niet geschikt zijn als eerste les. Je kunt zelf bepalen aan welke les je wilt deelnemen. Op het rooster staat de intensiteit van de lessen aangegeven. Sommige lessen zijn vooral ontspannend, terwijl andere lessen inspanning en ontspanning combineren. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Ik ben zwanger. Kan ik (nog) deelnemen aan de lessen?

Ja. We raden tijdens je eerste trimester Hot Yoga lessen af. Daarna ben je van harte welkom, ook bij de Hot Yoga lessen. Tijdens je eerste trimester kan je wel alle andere lessen volgen, vertel alleen altijd even aan de docent dat je zwanger bent, zodat hij of zij de houdingen eventueel kan aanpassen. Wij raden aan om (ook) deel te nemen aan de zwangerschapsyoga. Die lessen zijn speciaal ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap. Onze zwangerschapsyoga lessen zijn actief en ook geschikt voor dames die nog niet zo lang zwanger zijn. Aangeraden wordt om vanaf 15 weken te starten met de zwangerschapsyoga.

Ik wil een privé yogales. Kan dat?

Ja, een aantal yogadocenten bieden ook privélessen aan. Mocht je hier gebruik van willen maken is het wel nodig om te reserveren. Dit kan telefonisch.

This post is also available in: Engels