• begin
    met yoga

    Beginner of gevorderde yogi? Iedereen is welkom bij Balanzs. Kom gewoon langs en ontvang een gratis proefweek!

kom je voor het eerst naar balanzs?

Dan wil je vast weten wat je te wachten staat. Om te beginnen vragen we je zo’n 15 min voordat de les begint aanwezig te zijn, zodat we je wat uitleg kunnen geven. Kleed je luchtig, want ook bij een niet “HOT” les is het bij ons lekker warm. Bij een Hot Yoga les zijn de meeste mensen gekleed in een kort, elastisch broekje en een topje. Voor mannen is een t-shirt optioneel. Neem een grote badhanddoek mee en een matje (deze zijn vanwege Corona tijdelijk niet te huur helaas!). Yoga doe je op blote voeten, dus meer heb je niet nodig. Zorg er wel voor dat je voldoende water hebt gedronken, zeker voor een Hot Yoga les.

En vooral belangrijk: Ook al zal alles misschien niet de eerste keer lukken, gewoon plezier hebben en genieten zijn bij ons cruciaal. Daarom kan je bij ons meerdere lessen uitproberen, zo vind je vanzelf een yogastijl die bij jou past!

Meer weten? In onze vlog nemen we je mee naar één van onze studio’s, of bekijk de meestgestelde vragen.

7 dagen gratis yoga

wil jij starten met yoga? Dan begin je bij Balanzs met 7 dagen gratis. Meld je aan via het formulier, kom ongeveer 15 minuten voor aanvang van de les naar de studio en na een korte uitleg kun je meteen gratis meedoen! Iedereen binnen een straal van 20 km van Den Haag of Rotterdam is welkom. Woon je verder weg, maar wil je wel kennismaken? Ga dan naar onze online studio!

This post is also available in: Engels