Ga naar hoofdinhoud
14 days trial

start your 14 days free trial

join balanzs and try our yoga, meditation, barre & pilates classes soon

14 dagen gratis yoga

Op 25 September opent Balanzs haar deuren aan de Nieuwe Achtergracht 11 in Amsterdam en een paar weken later ook op Prinseneiland 20G. Speciaal voor nieuwe yogi's hebben we een openingsaanbieding. Start jouw practice bij Balanzs en probeer onze lessen online en in onze Amsterdam studio's gratis, 14 dagen lang! Vraag je 14 dagen trial nu aan, we hebben maximaal 1.000 free trials te vergeven. Je ontvangt dan binnenkort een email over onze openingsdatum en start jouw gratis 14 dagen wanneer we open zijn.

14 days free trial

€ 0,-

  • 14 aaneengesloten dagen
  • trial start met jouw eerste les
  • onbeperkt toegang tot alle studio lessen in Amsterdam
  • onbeperkt toegang tot alle online lessen
  • onbeperkt toegang tot de online bibliotheek
  • geen kleine lettertjes, je zit nergens aan vast

wat kun je verwachten van jouw eerste les?

Ben je nieuw bij Balanzs? En misschien is yoga ook wel helemaal nieuw voor je? Dan kun je nu bij Balanzs 14 dagen gratis al onze lessen proberen. Wij begrijpen dat het soms best een beetje spannend kan zijn om voor het eerst een nieuwe yoga studio binnen te lopen, daarom bereiden we je graag voor op want je bij onze studio kunt verwachten:

reserveren

Je kunt via onze website, of via onze app je les van te voren reserveren via het rooster, maar dit hoeft niet. Je mag ook altijd gewoon binnenkomen wandelen. De deur van de studio gaat 15 minuten voor aanvang van de les open. Is het je eerste les? Wees op tijd zodat de docent je kan verwelkomen en nog een en ander kan uitleggen.

welke stijl?

Er zijn verschillende yoga, pilates en barre lessen om uit te kiezen, maar wat past er bij jou? Tijdens de 14 dagen gratis trial nodigen we je uit om verschillende dingen uit te proberen. Je bent in alle lessen welkom, ook als je geen ervaring hebt. Wil je rustig beginnen? Kies dan voor Yin yoga of Gentle Flow. Wil je een actievere les? Dan zijn Yin/Yang, Vinyasa of Pilates lessen wellicht voor jou geschikt. Zoek je nog meer uitdaging: Power yoga, Hot Yoga en Barre. Onder het kopje yoga stijlen onderaan deze site vind je alle verschillende stijlen die je bij Balanzs kunt vinden.

eerste les

Als je binnen komt voor je eerste les dan zal de docent je verwelkomen en je aanmelden voor de les in ons systeem. Vervolgens kun je je schoenen in het rek zetten en je omkleden in de kleedkamers. In de kleedkamers vind je gratis kluisjes om je waardevolle bezittingen achter te laten. Vervolgens kun je je plekje zoeken in de zaal met je mat en eventueel waterfles en/of handdoek.

your best hour
yoga mat

Yoga wordt beoefend op blote voeten, op een yogamat. Als je voor je eerste les komt, kun je van ons gratis een yogamat lenen. Elke volgende keer, kun je een mat huren voor 1 euro. Deze euro doneren wij aan onze Kindfulness Foundation. Je hoeft de mat na afloop van de les niet schoon te maken, dat doen wij voor je. Als je een eigen mat hebt mag je deze natuurlijk ook zelf meenemen.

les afzeggen

Life happens! Het kan voorkomen dat je een les gereserveerd hebt, maar toch niet kunt komen. Probeer deze dan via de site of app meer dan 3 uur van te voren af te zeggen, zodat iemand anders jouw plekje kan innemen. Korter dan 3 uur? Zeg hem alsnog af en probeer het volgende keer wel op tijd te doen om een boete te voorkomen. Bij meer dan 2 keer per 30 dagen te laat afzeggen, brengen we 7,50 in rekening (die we storten naar onze Kindfulness Foundation).

Have fun!

We hopen dat je veel plezier beleefd in onze lessen, want ons doel is dat je elke les met een beter gevoel verlaat dan dat je er naartoe kwam! Bij Balanzs nemen we onszelf niet te serieus, houden we van een grap en mag er zeker ook gelachen worden tijdens de les. Kom het zelf proberen en turn your frown into a smile :).

kindful yogi review

kindful yogi review

“Na verschillende studio’s geprobeerd te hebben, ben ik bij Balanzs terecht gekomen en zij zijn wat mij betreft de beste! Er worden veel lessen aangeboden en de leraren zijn allemaal erg professioneel en hebben een eigen stijl. De locaties zijn verzorgd en schoon.”

kindful yogi review

kindful yogi review

“Superfijne yoga school! Uitgebreide tijden en veel verschillende lessen.”

kindful yogi review

kindful yogi review

“Schoon, vriendelijk en professioneel. Een mooie studio met een groot aanbod aan verschillende klassen.”

kindful yogi review

kindful yogi review

“Balanzs is de beste yogastudio. Ik hou van de plek, de docenten, de lessen.. alles! Probeer het en je zal het er ook fijn vinden”.

next
previous
balanzs team

kind for all
for all kind

wil je ons vast een beetje beter leren kennen?
lees meer